Ново

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НА ХРАНА

Можност за плаќање со картичка во вашиот дом!

DELIVERY SERVICE
043/ 411 – 561 ☎️
071/ 850 – 003 📲
08:00h – 24:00h
Нарачајте веднаш
РЕЗЕРВАЦИЈА  бул. Македонија бб, Кавадарци
  Република Македонија

  Пон – Пет: 08.00 – 24:00
  Саб – Нед: 08.00 – 01:00

  Резервации: +389 (0)43 411 561

  2023 Restaurant Еxclusive. All Rights Reserved.